Laat je verrassen door Nederlandse schoonheid

Hoewel veel vakantiegangers er voor kiezen om naar een buitenlandse bestemming af te reizen, heeft ons land zelf ook genoeg te bieden. We mogen dan soms klagen dat het landschap saai en eentonig kan zijn, dat is voorbij als je deze video bekijkt. Als je hebt genoten van ‘De Nieuwe Wildernis’ dan moet je zeker even de tijd nemen voor deze short film. Rick Kloekke is drie maanden lang op pad gegaan om het mooiste van Nederland vast te leggen. Zo kom je op de hei, in bossen en zie je zelfs het platteland op een andere manier.

Nederlandse landschappen
Hij is in zijn vrije tijd op pad gegaan met zijn camera om te laten zien dat er zoveel schoonheid in Nederlandse landschappen te vinden is. Uiteindelijk is daar een video van iets meer dan vier minuten uitgekomen die er voor zorgt dat je je eigen land opnieuw wil gaan ontdekken. Dus als je nog geen plannen hebt deze zomer dan kun je kijken of je alle plaatsen uit deze video kan vinden. Laat je verrassen door de Nederlandse natuur.

Bekijk hieronder de video en voor meer informatie ga je naar de website.

Foto: Youtube

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.