Expo: 50 jaar 3FM Serious Radio

Museum Beeld en Geluid in Hilversum heeft inmiddels een reputatie als het gaat om een ‘op maat gemaakte tentoonstelling-beleving’ (is dit een woord?). Je geeft bij de entree je leeftijd op en alles wat je daarna gaat zien en horen is aangepast op jouw (mogelijke) ervaringen. Ook bij de nieuwste tentoonstelling over 50 jaar 3FM ga je op basis van “profiling” terug naar je jeugd, de tienerkamer, de muziek, de feestjes, de brommer, de radioprogramma’s en de stemmen van toen.

Bij de expositie zijn alle hoogtepunten uit 50 jaar 3FM terug te luisteren en bovendien kun je zelf aan de slag door een jingle te maken of een intro vol te praten. Maar wie met zijn gezin komt hoeft niet bang te zijn dat de kleintjes er niks aan vinden, want ook kinderen hoeven niet stil te zitten. Zij ontdekken 3FM met de speciaal voor hen ontwikkelde activiteiten Radio Actief (vanaf 4 jaar) en Stoorzenders (vanaf 6 jaar). De expositie is te zien tot de zomer van 2016.

Hier onder een video van de opening van de expositie:

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.