Nederlanders beginnen Chambres d’hôtes

Elders een nieuw bestaan opbouwen blijft een droom van velen, getuige het succes van het programma ‘Ik vertrek’. Ook Bouwe en Tessa de Jong hebben hun zinnen gezet op een zonniger en zuidelijker leven. Ze zijn recentelijk met een Chambres d’hôtes begonnen in het Franse Thiat, een plaats tussen Poitiers en Limoges. Ze zullen ook te zien zijn in het voorjaar 2016 in deze bekende tv-serie.

“Moulin de Chez Joyeux is een kleinschalige Chambres d’hôtes van Nederlandse eigenaren, gelegen op een idyllische plek aan weerszijden van rivier La Brame. Op het domein van bijna 6 hectare tref je een relatief nieuw huis aan, twee oude molenaarswoningen met een aangrenzende schuur en een zwembad. Moulin de Chez Joyeux is gelegen aan het einde van een doodlopend weggetje op zo’n anderhalve kilometer van het dorpje Thiat”, schrijven de eigenaren aan Elkedagvakantie.nl

“Het gunstige klimaat maakt deze plek ideaal als je van zon, natuur en relaxen houdt. Ook kun je hier heerlijk wandelen, fietsen en uitstapjes maken naar de pittoreske dorpjes of steden waarin de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Eenmaal moe en voldaan terug bij ons kun je op adem komen bij het zwembad of afkoelen in de rivier, terwijl wij een heerlijk en uitgebreid 4-gangen diner voor je bereiden”, zo maken ze het plaatje compleet.

Meer info op www.moulinjoyeux.com

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.