De Efteling gaat uitbreiden met vakantiepark

De Efteling gaat uitbreiden met een nieuw vakantiepark met hotel.

De Efteling gaat uitbreiden met een nieuw vakantiepark met hotel.

De Efteling gaat uitbreiden met een nieuw vakantiepark. Het attractiepark wil doorgroeien naar een internationale bestemming met 5 miljoen bezoeken in 2020 en deze uitbreiding is passend bij deze missie. Wie een korte vakantie in de Efteling wil, kan al sinds 1992 terecht in een hotel en sinds 2009 in een vakantiepark. Vanaf medio 2017 komt daar Vakantiepark Efteling Loonsche Land bij, met een hotel en 66 vakantiewoningen. Met de uitbreiding van haar verblijfsaccommodaties hoopt de Efteling gasten langer en van verder weg naar het meest bezochte attractiepark van Nederland te laten komen.

Vakantiepark Efteling Loonsche Land
Op loopafstand van de Efteling en aan de rand van natuurgebied het Loonsche Land opent medio 2017 Vakantiepark Efteling Loonsche Land haar deuren. Verscholen in het groen komen een hotel en 66 knusse vakantiewoningen voor 6 tot 12 personen te liggen. Het hotel telt straks 75 hotelkamers en 20 speciale themakamers buiten het hotel. Alleen al door de bijzondere ligging boven, op of onder de grond zorgen de accommodaties voor een speciale natuurlijke beleving. Met de bouw van het ruim acht hectare grote vakantiepark is 30 miljoen euro gemoeid.

Overnachten bij de Efteling
Na de opening van de nieuwe verblijfsaccommodatie heeft de Efteling in totaal 3.000 bedden: 450 in het Efteling Hotel, 1.550 in Vakantiepark Efteling Bosrijk en 1.000 in het nieuw te openen Vakantiepark Efteling Loonsche Land. Beide huidige verblijfsaccommodaties van de Efteling hebben al jaren hoge bezettingsgraden. In 2015 breidde Vakantiepark Efteling Bosrijk nog uit met 51 accommodaties.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.