Efteling voortaan óveral in Nederland te vinden

Efteling voortaan óveral in Nederland te vinden 9

De Efteling. Foto: Elkedagvakantie


De ‘Efteling-sfeer’ is binnenkort overal in Nederland te vinden. La Place en de Efteling hebben bekendgemaakt dat ze gaan samenwerken. Samen introduceren zij een kinderconcept: gethematiseerde speelhoeken en kindersmulmenu’s.

Kinderen kunnen nu al in de 13 vestigingen van La Plaze spelen in Efteling-speelhoeken. Nu wordt het concept ook ingevoerd bij de andere vestigingen. Deze zomer opent bovendien een La Place-vestiging haar deuren in de Efteling. “De Efteling wil ook graag buiten haar poorten kinderen en gezinnen in verwondering brengen. Door de samenwerking met La Place kunnen we een vers en verantwoord kindermenu combineren met Efteling ‘fun’, zowel in de gethematiseerde smultasjes als in de sprookjesachtige speelhoeken in de La Place vestigingen”, zei Olaf Vugts, Creatief Directeur van de Efteling, bij de presentatie van de plannen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.