Als we een tijdschrift waren…

De omslag van Traveler in Elkedagvakantie-stijl

De omslag van Traveler in Elkedagvakantie-stijl


Soms is het gewoon leuk om een beetje te knutselen of iets anders te doen met alle foto’s die we verzameld hebben bij onze reizen. Er is nu een site – www.fotojet.com – waarmee je allerlei collages kunt maken. Daarbij bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om je eigen omslag te maken van bekende tijdschriften, zoals Time, Fortune, Vogue of Traveler van National Geographic. Als reissite konden we het natuurlijk niet laten om even iets te doen met de laatste. Om een idee te krijgen hoe Elkedagvakantie er uit zou zien als tijdschrift. Zou je ons kopen als je dit zag in de boekhandel?

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.