Heineken Experience populairste attractie in Amsterdam

Heineken Experience.

De Heineken Experience heeft vorig jaar volgens eigen zeggen een record aantal bezoekers gehad.

De Heineken Experience is volgens eigen zeggen de meest bezochte toeristische attractie (geen museum, dat is weer een andere categorie. Het Rijksmuseum krijgt een veelvoud) in Amsterdam. Voor jaar hebben ze 70.0000 bezoekers mogen verwelkomen, dat was gelijk een record aantal gasten. De nummer 1 positie in Amsterdam is verder bekroond door een Tripadvisor’s 2014 Certificate of Excellence. Het aantal gasten is verdubbeld in de afgelopen 5 jaar, dat is een passend eerbetoon aan de 150ste verjaardag van Heineken.

Record
De 70.0000 bezoeker, Francesco uit Sicilië, werd verwelkomd door Dirk Lubbers, directeur van de Heineken Experience, met een koude Heineken. Bovendien kreeg Francescoeen cadeaubon voor de Heineken Experience winkel van € 700, verwijzend naar het aantal bezoekers bereikt in 2014. Een persoonlijke rondleiding van de Heineken Experience, een gepersonaliseerde Heineken® fles en een masterclass perfecte bier schenken zaten ook in het geschenkpakket.

Heineken Experience
De Heineken Experience is gevestigd in de voormalige Heineken brouwerij in het centrum van Amsterdam. Het gebouw is een rijksmonument en is deel van de Europese Route van het Industrieel Erfgoed. Wanneer Heineken stopte brouwen op deze locatie in 1988, werd de fabriek volledig gerenoveerd en omgetoverd tot de Heineken Experience. Het opende zijn deuren voor het publiek voor het eerst in 2001 en werd in 2008 gerenoveerd. De Heineken Experience is een interactieve reis door de dynamische wereld van Heineken, jaarlijks bezocht door toeristen uit de hele wereld. De meerderheid van de bezoekers zijn afkomstig uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Brazilië en Spanje.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.