Luxe reiskussentje

Luxe reiskussentje 9
Hästens, u weet wel van die dure bedden, heeft iets nieuws voor reizigers. Een lange reis in de auto, trein of het vliegtuig is helaas vaak een must om op de plaats van bestemming te komen. Om de reis zo aangenaam mogelijk te maken, neem je daarom het liefst een prettig kussen mee. Hästens biedt een goed en handig alternatief om uitgerust aan je vakantie te beginnen! Met het compacte blauw-wit geruite reiskussen van Hästens, gemaakt van 100 % natuurlijke materialen, neem je de luxe van thuis mee op vakantie. Daarbij is het multifunctionele reiskussen ook als handig opbergtasje te gebruiken voor al je belangrijke reisitems zoals je paspoort, sleutels en telefoon. Rits je het reiskussen volledig open dan kun je het zelfs als groot kussen van 39 bij 58 cm gebruiken.
De Zweedse beddenfabrikant, die al meer dan 150 jaar bedden maakt met de overtuiging dat een goede (nacht)rust bijdraagt aan de kwaliteit van leven, zorgt ervoor dat je nu óveral kunt ontspannen op een Hästens. Het reiskussen is gemaakt van 100% eendendons, wat het kussen aangenaam zacht maakt, en afgewerkt met 100% katoen. Met het lichte gewicht van slechts 85 gram is het een mooie reisaccessoire. Het Hästens reiskussen is verkrijgbaar bij alle Authorized Hästens Dealers in Nederland voor een adviesverkoopprijs van 79 euro. Kijk voor de dichtstbijzijnde Authorized Hästens Dealers, de nieuwste collectie bedden en alle accessoires op www.Hästens.com.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.