Snoepje van Natuurmonumenten op deurmat

Het boek van Natuurmonumenten dat we in de bus vonden.

Het boek van Natuurmonumenten dat we in de bus vonden.


Vandaag werden we verrast door het boek ‘Beleef de natuur in 80 verrassende tochten’ van Natuurmonumenten. Natuurlijk zijn we al járen lid van deze organisatie en als je dan zo’n boekje (waar je wel geacht wordt 14 euro voor te betalen, maar dat doen we met plezier) krijgt, dan wordt je er meteen weer aan herinnerd in wat voor een mooi land we wonen.

De 80 tochten bestaan uit wandel- en fietsroutes. “Struinen door de duinen. Fietsen lans het Wad. Op wildsafari in Veluwezoom. Vogels spotten in het Naardermeer”, zo prijst de gids zichzelf aan. Er staan beschrijvingen in van een deel van de 355 natuurgebieden die Natuurmonumenten beschermt. En de zijn voorzien van kaarten, tips van boswachters, praktische informatie en vooral veel prachtige foto’s. Kortom: We zijn zeker de komende 80 weekenden onder de pannen…

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.