Einde van 2 rubrieken: Schiphol Instagram + Dit weekend

Aflevering nummer 50 van Schiphol op Instagram .

Aflevering nummer 50 van Schiphol op Instagram .


Aan alles komt een einde. Ook aan twee rubrieken op deze site. Hierbij de laatste aflevering van Schiphol dit weekend op Instagram. Het is de 50e aflevering, mooi moment om er mee op te houden. Ruim een jaar hebben we dus wekelijks vrolijke reizigers zien vertrekken vanaf onze nationale luchthaven. Wie ze allemaal nog eens terug wil zien, kan dat hier doen.

De andere rubriek waar we mee ophouden is de ‘Dit weekend‘. Een rubriek die een veel langere historie kent, ooit zijn eigen ‘spin off’ website had in de vorm van joepieweekend.nl. Uit de bezoekcijfers blijkt echter dat de belangstelling voor dit wekelijkse artikel afneemt. Kennelijk vindt u uw toeristische informatie voor het weekend elders. En omdat het maken van de rubriek flink veel tijd kost en we die dan dus beter in andere artikelen kunnen steken houden we met de kreet ” Wat doen in het weekend van…” op.

Hierbij 9 vrolijke snapshots op Schiphol op Instagram:

Volgende keer ga ik zelf weg dat ophalen elke keer begint ook te vervelen #schiphol

Een foto die is geplaatst door Carla (@carla_usareporter.nl) op

we komen eraan! #schiphol #vliegtuig #kleinmeisje #mijnmeisje #curacao

Een foto die is geplaatst door Linda van Toorn (@l.jljh) op

Off to Vienna (more about the flight and my time in Austria now on snapchat 👻: fashionistachlo) #Vienna #Schiphol #travel

Een foto die is geplaatst door FashionistaChloë (Chloë Sterk) (@fashionistachloe) op

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.