Spandoek: Hoi mam!

Spandoek: Hoi mam! 9
De spandoekautomaat van BannerXpress op Schiphol is een succes. Zelfs zodanig dat al andere luchthavens belangstelling getoond hebben voor deze Nederlandse vinding, die zichzelf als volgt presenteert: “De eerste spandoekautomaat ter wereld staat op Schiphol in Aankomst 2. Mensen die een passagier komen ophalen kunnen bij de BannerXpress een eigen en origineel spandoek maken. Binnen een paar minuten is het spandoek klaar.”

Hoe werkt het?
De spandoekautomaat werkt heel eenvoudig. De klant maakt een keuze in een formaat (small, medium, large), kiest vervolgens een achtergrond en thema van het spandoek. Als laatst is er de mogelijkheid om een leuke tekst in te voeren. Nadat er is afgerekend wordt het doek geprint op canvas. De prijzen (situatie dec. 2011): Klein spandoek EUR 3,95, Medium spandoek EUR 9,95, Large spandoek EUR 14,95. Meer informatie op de site van Schiphol.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.