Beatles krijgen plaquette op JFK

De Beatles op JFK

De Beatles op JFK


De Britten zullen er trots op zijn. Hun muzikale ‘kinderen’ krijgen een historisch monument op het JFK Airport bij New York. Het monument wordt geplaatst ter gelegenheid van het feit dat het 50 jaar geleden is dat de popgroep op datzelfde vliegveld voor het eerst voet op Amerikaanse bodem zette. De markering (monument is misschien een wat groot woord) wordt onthuld door de New York Port Authority tijdens een ceremonie in JFK’s Central Terminal Area. Dat is ook de plek waar de Beatles hun eerste Amerikaanse persconferentie gaven.

Voor wie een ‘trip down memory lane’ wil maken is hier een lijst met de 100 grootste Beatles-hits ooit.

De bewuste persconferentie op JFK

Vanwege de festiviteiten gaf Sting op de Amerikaanse tv zijn versie van de hit ‘Drive my car’

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.