Wedstrijd: Wie wil er een fiets winnen?

NB: Deze actie is afgelopen

In samenwerking met de site FietsenOpFietsen.nl mag Elkedagvakantie een fiets ter waarde van 349 euro weggeven. Het gaat om een zwarte transportfiets, goed voor vele ritjes van en naar school en/of werk, maar natuurlijk ook voor de lekkere weekendjes weg waarvoor Elkedagvakantie dagelijks de tips aanreikt. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is ons te volgen via Facebook, Instagram of Twitter of je te melden voor onze nieuwsbrief. Als je dat gedaan hebt (of misschien al jaren doet) stuur dan een mailtje naar nieuws@elkedagvakantie.nl met de tekst “Ja, ik wil die fiets winnen!” en op 30 september 2016 trekken we uit de inzendingen de winnaar, die de fiets dan zo snel mogelijk krijgt.

Met deze specificaties:
– Wielmaat: 28 inch Draadloze verlichting (d.m.v. batterijen led)
– In hoogte verstelbaar stuur
– In hoogte verstelbaar zadel
– Reflector voor en achter inclusief witte streep op de banden voor de veiligheid
– Bagagedrager inclusief snelbinders
– Comfortabel modern zadel
– Zachte handvaten
– Lak doek kettingkast
– Stevig stalen frame
– Jasbeschermers
– Klapstandaard
– Luxe bel

Hier onder informatie over de sponsor van deze actie:

DE TOP VOORDELEN VAN FIETSENOPFIETSEN.NL
Als je van fietsen houdt, van heerlijk buiten zijn, van sportief bewegen en fit blijven terwijl je prachtige landschappen ontdekt, dan is een goede fiets van groot belang. Fietsenopfietsen.nl is een goede onlineshop waar je een enorm assortiment aan kwalitatieve fietsen kunt kopen. Maar wat maakt Fietsenopfietsen.nl nu precies zo bijzonder? Wij zetten het hieronder voor je op een rijtje!
DE BESTE KWALITEIT
Of het nu gaat om een sterke kinderfiets, of een transportfiets om mee naar je werk te rijden, Fietsenopfietsen.nl staat garant voor goede kwaliteit. Alle fietsen die je op de site vindt zijn duurzaam, goed afgewerkt en functioneren jarenlang zonder mankementen of problemen.
RAZENDSNEL BEZORGD
Een ander voordeel van Fietsenopfietsen.nl is dat ze razendsnel na het bestellen hun producten bij je thuis leveren. Als je voor 13.00 uur een fiets besteld heb je die zelfs de volgende dag al in huis. Dus geen lange wachttijden of dagen weg moeten blijven van je werk, terwijl je niet zeker weet of je product wel bezorgd wordt.
GOEDE LEVERINGSVOORWAARDEN
De verzending kost bovendien helemaal niets. Daarnaast krijg je je geld terug als je niet tevreden bent. Tenzij je natuurlijk voor de achteraf betalen- optie hebt gekozen. Dan stuur je het product gewoon terug, zonder lastige pogingen je geld terug te krijgen. Deze goede levervoorwaarden maken van Fietsenopfietsen.nl een laagdrempelige, prettige site.
HELDER EN OVERZICHTELIJK
Op Fietsenopfietsen.nl kun je makkelijk het product van je keuze vinden, en is de productomschrijving helder en overzichtelijk. Dit vergemakkelijkt het keuzeproces en scheelt boven alles veel tijd. Door de heldere informatie worden daarnaast geen valse verwachtingen over het product gecreëerd en weet je dus kortom goed waar je voor gaat betalen. Dit alles samen maakt Fietsenopfietsen.nl een echte fietsentopper. Bezoek de site maar eens, hopelijk vind je de fiets van je dromen!
Zoek je een betaalbare maar kwalitatieve fiets? Kijk dan bij de goedkope fietsen van Fietsenopfietsen.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.