Tip: Doe meer met je (vakantie) tijd en geld

Een fotoshoot tijdens de vakantiebeurs 2017. Foto: Elkedagvakantie


Een vakantie boeken is tegenwoordig bijna een avontuur op zich geworden. Je kunt niet meer gewoon zeggen ‘Ik wil van A naar B’, want daarmee doe je jezelf zowel financieel als qua plezier van de reistijd tekort. Met enige studie kun je de kosten van een reis aanzienlijk verlagen. En als je dan ook nog eens slim plant, kun je van overstaptijd vakantie maken. Want als je zomaar 8 uur overstap in Reykjavik hebt bijvoorbeeld, kun je in die tijd de IJslandse hoofdstad verkennen. En zo zijn er natuurlijk veel meer varianten te bedenken. Je hoeft dat gelukkig niet allemaal zelf te doen, want daarvoor heb je sites als deze: airwander.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.