Met de auto op wintersport? Lees deze praktische tips

Met de auto op wintersport? Lees deze praktische tips 9
Veel mensen nemen de auto mee op wintersportvakantie. Met de auto reis je niet alleen snel en vrij voordelig, maar heb je ook altijd vervoer tot je beschikking als je eenmaal op je bestemming bent. Heb jij besloten dat je dit jaar ook met de auto op wintersportvakantie wil gaan? Lees dan in dit artikel welke drie tips je kunt gebruiken om jouw autoreis zo comfortabel mogelijk te maken.

Tip 1: gebruik handige reistassen voor je bagage
Ga je met het vliegtuig of met de bus op wintersportvakantie, dan moet je jouw bagage slim inpakken om zo veel mogelijk mee te kunnen nemen. Ga je met de auto, dan is deze drang wat minder groot. Toch is het verstandig om jouw bagage in handige reistassen in te pakken, zodat je zo veel mogelijk in je auto mee kunt nemen. Zeker als je een kleinere wagen hebt, is het slim inpakken van je bagage voor de wintersportvakantie in de juiste tassen een must.

Tip 2: neem muziek mee
Misschien hoef je niet zo ver te rijden om op jouw wintersportbestemming te komen, maar toch kan het best saai zijn om een paar uur in de auto te zitten. Houd de sfeer er goed in door een leuk muziekje mee te nemen in de auto en je rit is zo voorbij. Je kunt ouderwetse cd’s meenemen in de auto, maar je kunt ook naar de radio luisteren of je telefoon met je auto verbinden om de muziek op je smartphone te luisteren.

Tip 3: zorg voor comfortabele plekken achterin
Zeker als je met de kinderen gaat reizen, is het belangrijk dat zij lekker kunnen zitten op de achterbank. Leg een paar kussens op de stoelen, leg een lekker dekentje achterin en zorg voor nekkussentjes zodat de kinderen lekker kunnen slapen. Daarnaast zijn displays, die aan de hoofdsteunen in de auto kunnen worden bevestigd, een uitkomst. Zo kunnen de kids de hele weg dvd’s kijken. Ga je op wintersportvakantie met vrienden? Dan is dit ook zeker geen overbodige luxe, want ook je vrienden willen wellicht een dutje kunnen doen. Zeker op de terugweg, na een gezellige en drukke wintersportvakantie!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.