SnowZapper online magazine voor wintersporters

Wintersport met een snowboard. Foto: Elkedagvakantie


Met de lancering van SnowZapper.com hebben wintersporters toegang tot de informatie over 80 skigebieden wereldwijd. SnowZapper combineert praktische informatie zoals het aantal pistekilometers, liften en de sneeuwhoogte met blogs en verhalen over de lifestyle in de skigebieden, waaronder tips voor de beste après-ski, leukste restaurants, gaafste excursies en de leukste evenementen. SnowZapper streeft er daarnaast naar om de beste aanbiedingen voor wintersportvakanties te verzamelen op het platform.

Ideaal skigebied kiezen

Bepalen waar de eerst volgende wintersportvakantie naartoe gaat doe je aan de hand van de punten die jij belangrijk vindt in een wintersportvakantie, waaronder het aantal liften, de sfeer in het gebied en kindvriendelijkheid. Met de handige schuifbalkjes op SnowZapper kun je makkelijk en snel het perfecte wintersportgebied zoeken dat aansluit op jouw wensen. SnowZapper inspireert over meer dan 80 wintersportgebieden wereldwijd, waaronder ook Italië, Canada, Noorwegen en Andorra.

SnowZapper is beschikbaar in het Nederlands en werkt zowel op desktop, tablet en mobiel.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.