Belg verzamelt handige reistips

Belg verzamelt handige reistips 9

Sam terwijl hij een ijsgrot verkent in IJsland. Foto: Sam Van den Haute


Sam Van den Haute is een Belg die zijn eigen reiskennis bundelt met informatie uit al die honderden reisverhalen die door even zovele sites dagelijks online geplaatst worden. “Checkoutsam is een informatieve reisblog die foto\’s, tips, info en blogposts nog één keer samenbundelt in informatieve reisgidsen per land en stad. Want aan reisinfo heb je nooit genoeg, toch?”, schrijft hij zelf over zijn inspanningen.

“Sinds vier jaar ben ik voltijds bezig met het neerpennen van mijn reisverhalen in blogs en handige online reisgidsen. Vier jaar en ongeveer vijftig landen later ben ik nog lang niet uitgereisd en ook de komende jaren ben ik van plan om heel wat rond te reizen”, schrijft Sam over zichzelf.

En: “Met deze blog en reisgids wil ik bewijzen dat reizen helemaal niet duur hoeft te zijn, maar ook dat er heel wat andere, onbekende, reisbestemmingen de moeite waard zijn om te bezoeken. De wereld ligt aan je voeten en er valt zo veel te verkennen! Laat je niet verlammen door angst, want zeg nu zelf… Zo sterk en stoer zie ik er toch ook niet uit? En als ik al die landen op m’n eentje kan verkennen, kan jij dat toch ook!”

Bekijk: http://www.checkoutsam.be

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.