Bierwandeling door Vlaamse steden

Rondleiding in een brouwerij in Brugge. Foto: Elkedagvakantie

Rondleiding in een brouwerij in Brugge. Foto: Elkedagvakantie


België en Bier, da’s een combinatie die voor veel mensen logisch is. De Belgen zien dat zelf ook in en vestigen steeds meer de aandacht op dit aspect. Er is sinds kort een bedrijf dat historische bierwandelingen in Antwerpen, Brugge en Gent organiseert. Hierbij kun je als deelnemer op vier of vijf locaties een speciaalbier proeven en ondertussen leer je de stad kennen.
Het Bedrijf Beerwalk is opgezet door Ariël Meeusen met Joël Dumont. Meeusen is een gepassioneerd bierhistoricus, bierjournalist en biercoach. Door zijn bierproeverijen en workshops kwam hij in contact met Joël Dumont uit Berlaar. Elke BeerWalk duurt maximaal drie uur en wordt begeleid door een professionele biergids. De prijs voor deelname bedraagt per persoon 35 of 39 euro, inclusief een BeerWalk-bierglas. Deelnemers die geen bier drinken, krijgen frisdrank. Meer informatie: www.beerwalk.be

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.