Ik ga op vakantie en neem mee… mijn hond!

Ik ga op vakantie en neem mee… mijn hond! 8

De hond mee tijdens de vakantie. Foto: Elkedagvakantie


Onze trouwe viervoeter gaat steeds vaker mee op vakantie. En waar geniet een hond van meer comfort en vrijheid dan op een boerderij midden in de natuur. Op veel Roter Hahn vakantieboerderijen in het Italiaanse Zuid-Tirol zijn vakantiegangers met hun grote of kleine viervoeter, het hele jaar door, graag geziene gasten.

De hond hoort natuurlijk bij de familie en mag zeker niet worden vergeten als er een vakantie wordt geboekt. Bij ruim 900 Roter Hahn vakantie-accommodaties is het mogelijk de vakantie met de trouwe viervoeter te vieren. Op de boerderij hebben ze alle bewegingsvrijheid en leent de omgeving zich uitstekend voor lange wandelingen in de vallei, op de bergwandelpaden of in het bos. Daarnaast zijn de boeren natuurlijk aan de omgang met dieren gewend en kunnen de honden heerlijk op het erf, in de wei of de stallen ravotten, wat de vakantie op de boerderij voor twee- én viervoeters nog meer ontspannen maakt.

In een Roter Hahn vakantieboerderij verblijven gasten voornamelijk in appartementen, hierdoor is er voldoende bewegingsruimte en een eigen plek voor de hond. De kleinschalige accommodaties met maximaal vijf vakantiewoningen zijn een ideaal vertrekpunt voor avontuur in de natuur.

Meer informatie op roterhahn.it/nl waar bezoekers onder ‘zoek accommodatie’ gericht kunnen zoeken naar boerderijen waar een huisdier welkom is.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.