Liefde leidt man de wereld rond

Op deze foto zie je hoe zijn vriendin Murad langs beelden leidt in het verre oosten.

Op deze foto zie je hoe zijn vriendin Murad langs beelden leidt in het verre oosten. Foto: Murad Osmann

Er is een nieuwe internethype ontstaan en dit keer draait het om reizen. De Rus Murad Osmann heeft een Instagram pagina met allemaal foto’s waarop te zien is hoe zijn vriendin hem de wereld rond leidt. De foto’s zijn van alle plaatsen waar de twee samen geweest zijn. Je ziet zijn vriendin van de achterkant terwijl ze hem aan zijn hand voorttrekt. De fotoserie is begonnen in Barcelona in 2011. De vriendin van Murad, de Russische journaliste Nataly, was het zat dat hij de hele tijd foto’s aan het maken was, dus pakte ze zijn hand en trok hem vooruit. Dit weerhield Murad echter niet van het maken van foto’s en zo is het idee ontstaan.

Inmiddels heeft hij bijna 25,000 volgers op Instagram. Ze zijn samen ook al bijna de hele wereld over geweest; van Moskou naar Hong Kong en van Bali naar Singapore. Terwijl ze naar de uithoeken van de wereld reizen zie je nooit het gezicht van Nataly, maar ze heeft wel elke keer andere kleren aan. Hij documenteert niet alleen alle grote avonturen, maar ook de kleine dingen die ze ondernemen zijn te zien. Zo is er een foto dat ze een roltrap op gaan en dat ze aan het bowlen zijn.

Om alle foto’s te zien ga je hier heen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.