Emirates twee keer per dag naar Bali

Emirates stijgt op. Foto: Elkedagvakantie


Emirates start vanaf 2 juli 2017 met een tweede dagelijkse vlucht naar Bali, Indonesië. De extra vlucht wordt toegevoegd vanwege de groeiende vraag naar reizen van en naar Bali en zal zorgen voor een grotere capaciteit en meer verbindingsmogelijkheden voor reizigers.

Bali is een van de populairste eilanden van Indonesië en de vraag naar tickets neemt elk jaar gestaag toe. Het eiland verwelkomde in 2016 bijna vijf miljoen buitenlandse toeristen, een miljoen meer dan in 2015.

De tweede dagelijkse Emirates vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 777-300ER toestel dat plaats biedt aan 42 Business Class en 386 Economy Class stoelen. Passagiers kunnen aan boord genieten van regionaal geïnspireerde maaltijden en Emirates’ award-winning inflight entertainmentsysteem ice. Daarnaast mogen passagiers in Economy Class tot 35kg bagage meenemen en in Business Class zelfs tot 40kg.

De extra vlucht sluit naadloos aan op verschillende Europese routes, waaronder vluchten uit Amsterdam. Vlucht EK360 vertrekt om 01:25 uur uit Dubai en komt om 14:30 uur aan op Ngurah Rai International Airport. De terugvlucht, EK361, vertrekt om 16:30 uur en komt om 20:30 uur aan in Dubai.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.