Hoe heet die berg? Antwoord in een app

Je kunt met je telefoon on de rondte draaien en krijgt dan meteen de nodige informatie.


De app kost 4 euro, maar dat verdien je er qua plezier gauw op terug: De PeakVisor app. Verkrijgbaar voor iPhone en Android. Eindelijk weet je hoe die bergen heten die je om je heen ziet en hoe hoog ze zijn. Dit geeft hetzelfde genoegen als Plane Finder, waarmee je direct kan zien waar het vliegtuig boven je hoofd naar toe onderweg is. In vakanties bewonder je de bergen om je heen wel en je beklimt ze vaak ook. Op dat moment weet je dan hoe die berg heet en meestal staat er bovenop ook nog wel een restaurant dat dan meldt hoe hoog je bent, maar met deze app kun je in de rondte kijken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.