Test: Klompenpaden app

Wandelen in Nederland. Foto: Elkedagvakantie


Op de blog van Wanda Wandelt worden regelmatig wandelpaden belicht, maar ook de apps die je daarbij zou kunnen gebruiken. Zo schrijft Wanda over de Klompenpaden App: ,,Ik merk dat ik de app erg fijn vind om een mooie route in de provincies Utrecht of Gelderland te vinden. De app gebruik ik met name om mijn route vooraf te bestuderen. Eenmaal onderweg pak ik hem er alleen bij om de informatie te bekijken of bij twijfel te kijken waar ik op de route zit. De extra informatie die gegeven wordt tijdens de route zorgt ervoor dat ik nog meer te weten kom over de omgeving waar ik in loop, iets dat ik heel fijn vind. Omdat de Klompenpaden in het veld goed gemarkeerd worden, is het niet nodig om continu met je telefoon in je hand te lopen, een absoluut pluspunt! Gebruikers geven de app gemiddeld vier van de vijf sterren en ik sluit me daar volledig bij aan”.

De app is hier te downloaden voor iPhone en hier voor Android.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.