Reisblogs zoeken? Hier is een tip 18

De site van Ambassador, de nr 1 uit het lijstje.


De School voor reisjournalistiek heeft een lijst gemaakt van de 18 leukste reisblogs die je dit jaar zou moeten volgen. Zelf schrijven ze: “Vierhonderdendertig onafhankelijke Nederlandstalige reisblogs, daarmee ging 2018 van start. Je zou bijna door de blogs het bos niet meer zien. Daarom scheppen we orde in het overweldigende aanbod. De grootste reisblogs als Droomplekken, Travelvalley en Reishonger ken je al, maar welke kleinere en nieuwere reisblogs zijn het waard om dit jaar op de voet te volgen? Hier is onze Reisblog Tip 18 voor 2018.”

Dit is de top 5:

  1. Ambassadør.land
  2. June
  3. Reisreport
  4. We are the Earth
  5. Travel Nomad

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.