Bundeling 5000 wandelingen op 1 site

Lekker wandelen met je hond in Nederland. Foto: Elkedagvakantie

Wie in Nederland wil gaan wandelen heeft aan Wandelzoekpagina.nl een goed startpunt. Op de site zijn routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten, een wandelapp en wandelgidsen van wandelingen in heel Nederland te vinden.

De site Wandelzoekpagina.nl biedt informatie over wandelen in Nederland. De diversiteit van de wandelingen is groot: zowel natuur-, stads- en GPS-wandelingen en meerdaagse tochten. Wandelzoekpagina.nl biedt meer dan 5.000 gratis wandelingen in Nederland en is daarmee volgens eigen zeggen de meest volledige site voor dagwandelingen in Nederland.

WandelZapp

De wandelapp WandelZapp biedt meer dan 1000 wandelingen verspreid over heel Nederland. Er is een grote variatie: van kort tot lang, van natuur tot stad, van bos tot strand. De afstand van de wandelingen varieert van 4 t/m 26 km. Continu worden nieuwe wandelingen toegevoegd en bestaande wandelingen bijgewerkt.

Een deel van de wandelroutes wordt gepubliceerd in fraai vormgegeven wandelgidsen. Leuk om weg te geven of zelf te houden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.