PAW Patrol krijgt een eigen themagebied in Movie Park Germany

PAW Patrol krijgt een eigen themagebied in Movie Park Germany 9
De populaire honden van de Paw Patrol krijgen een eigen thema-gebied in Duitsland. Foto: PR

Het jaar 2019 staat bij Movie Park Germany helemaal in het teken van familie. Dit voorjaar krijgen de pups uit de geliefde tv-serie PAW Patrol hun eigen themagebied in het grootste Nickland van Europa. Het uit de serie bekende plaatsje ‘Adventure Bay’ wordt hier met nieuwe attracties en ontwerpen tot leven gewekt. Ontmoet je tv-helden bij één van de vele fotopoints en meet-and-greets.

Wie wil er nu niet een keer met de geliefde puppy’s door de straten van ‘Adventure Bay’ jagen. Ouders en kinderen kunnen zich in het nieuwe themagebied verheugen op een gloednieuwe familie-attractie. De nieuwe ‘PAW Patrol Adventure Tour’, een Convoy Ride van het bedrijf Zamperla, is een snelle offroad-rit met je vierpotige helden. De zes voertuigen zijn aangepast aan de serie, bijv. de brandweerwagen van Mashall en Rubbles bulldozer. Ze zijn groot genoeg voor vier personen, het hele gezin kan dus mee op de turbulente rit.

Speelplaats

Daarnaast is er een compleet nieuwe kinderspeelplaats met interactieve elementen in Beach-stijl, helemaal gewijd aan Zuma de bruine Labrador en de brutale Bulldog Rubble. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen, schommelen en van de glijbaan af. Ook de populaire familie-attractie ‘Swiper’s Sweeper’ krijgt een heel nieuw design. Deze wordt omgetoverd tot ‘Zuma’s Zoomer’, een wilde luchtkussen-bootrit aan het strand van ‘Adventure Bay’.

Nickelodeon

Movie Park Germany heeft snelle achtbanen, spectaculaire shows, maar vooral ook attracties voor de hele familie. De tekenfilmserie PAW Patrol is met name bij de jonge bezoekers erg geliefd. Vandaar dat de nieuwe themawereld een geweldige uitbreiding is waardoor onze doelgroep nog meer in het middelpunt staat,” verklaart directeur Thorsten Backhaus. “Daarnaast ben ik blij dat we onze samenwerking met onze partner Nickelodeon nog verder kunnen uitbreiden.”

De nieuwe themawereld in Movie Park Germany, dit jaar weer uitgeroepen tot het ‘familievriendelijkste bedrijf’ bekroond met het predicaat Goud (nr. 1 onder de recreatieparken) door de Welt am Sonntag en Service Value, komt midden in het Nickland tussen de Snack and Drinks-outlet en de ingang van de attractie ‘Excalibur – Secrets of the Dark Forest’.

Lost Temple

Het gebied beslaat een oppervlak van 1.800 m². Het projectteam van Movie Park Germany heeft onder leiding van Wiebe Damstra het ontwerp en de verhaallijn ontwikkeld. Dit alles natuurlijk in nauwe samenwerking met Nickelodeon Experience Design uit Orlando en het Nederlandse Design Experten van de Leisure Expert Group. Het Spaanse Rocas & Design is verantwoordelijk voor het omzetten van het thema. Zij waren ook verantwoordelijk voor de attractie ‘Lost Temple’.

Fotopoints

Precies als in de film: PAW Patrol beleven tijdens de meet & greet
Bij de vele fotopoints en meet & greet mogelijkheden kunnen kinderen en families hun dierenhelden van dichtbij meemaken. “Afgelopen jaar was hier al veel vraag naar. Onze bezoekers kunnen nu nog dieper in de wereld van PAW Patrol duiken”, aldus directeur Thorsten Backhaus. En het speciale highlight voor de gasten is de legendarische commandocentrale van de hondentroep, en die is niet klein. In de voet van de 15 meter hoge toren wordt een fotopoint en een meet & greet gebied ingericht. Bovendien presenteert Movie Park Germany in de nieuwe themawereld alle bijzondere reddingsvoertuigen van de tv-helden als realistisch fotopoint. Hierin kunnen de kinderen dan, net als hun helden uit de serie, bijvoorbeeld in de transporter van Rocky of de politiewagen van Chase zitten.

Over Movie Park Germany

Onder het motto ‘Hoera, ik ben in de film!’ biedt Movie Park Germany zijn bezoekers sinds 1996 shows, attracties en evenementen rondom het thema film. Op een terrein van ca. 45 hectare kun je compleet opgaan in de filmwereld. Met het Nickland, een van de grootste NICK-themagebieden in de wereld, en zijn populaire tv-helden Spongebob en Patrick, Dora en Diego, Paw Patrol en de Teenage Mutant Ninja Turtles is het film- en attractiepark uiterst geschikt voor het hele gezin. Meer informatie: www.movieparkholidays.nl

PAW Patrol krijgt een eigen themagebied in Movie Park Germany 11

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.