CamperHomie: community voor camperliefhebbers

De oer-camper is dit. Foto: Elkedagvakantie.nl

Er is een nieuwe plek waarop alles wat te maken heeft met het camperleven samenkomt. CamperHomie presenteert zich als ‘een interactief en onafhankelijk platform voor en door camperliefhebbers. Reizigers, klussers, beginners, avonturiers: iedereen kan terecht bij deze eigentijdse online community’.

Initiatiefnemers zijn Marielle en Melanie Masseurs. Zij misten zo’n verzamelplek. ,,Op internet is natuurlijk al ontzettend veel te vinden over campers en camperreizen. Maar met CamperHomie komen vragen en antwoorden, handige tips, grootse avonturen en mooie camperreizen allemaal samen”, zegt het tweetal.

Iedereen kan zich gratis aanmelden op de website om vervolgens zijn of haar eigen vragen te stellen of om anderen te helpen met hun vragen of problemen. ,,Het doel van CamperHomie is om het grootste platform van Nederland te worden op het gebied van campers, en alles wat daar mee te maken heeft.”

Kijk voor meer informatie op www.camperhomie.com. CamperHomie is ook te vinden op Facebook (facebook.com/camperhomie) en Instagram (CamperHomie).

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.