Auto parkeren tijdens vliegreis: doe dit dan in ieder geval niet

De enorme schade aan de geparkeerde auto. En niemand neemt de verantwoording op zich…

Trees de Boer uit Emmeloord schrok zich rot toen ze terug kwam met haar familie van een vakantie in Turkije. Ze dachten dat ze hun auto in veilige handen hadden achtergelaten bij een parkeerservice bij Schiphol. Niets bleek minder waar: De auto was smerig van binnen, had een forse blikschade aan de buitenkant en bovendien bleek er zo’n 1400 km mee gereden te zijn en dat had nog eens geresulteerd in twee snelheidsboetes.

In bovenstaande video doet ze haar verhaal. Daar is haar hoop er nog op gericht dat de dader(s) gepakt worden, maar inmiddels is duidelijk geworden dat het voor de politie onmogelijk is om de bewijzen voor deze ene overtreding te verzamelen. Maar er zijn inmiddels al wel meer dan 100 klachten ingediend tegen dit parkeerbedrijf, zodat op grond daarvan waarschijnlijk wel tot vervolging overgegaan kan worden.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.