D-Reizen heeft ‘pretstand’ bij Vakantiebeurs

Met een greenscreen kun je je tijdens de Vakantiebeurs in een andere wereld wanen. Foto: Elkedagvakantie

Ruim 100.000 reisliefhebbers bezoeken van 16 t/m 19 januari 2020 weer de Jaarbeurs in Utrecht om zich op de Vakantiebeurs te laten inspireren en informeren over nieuwe reisbestemmingen. D-reizen ontbreekt als grootste reisaanbieder van Nederland niet ontbreken en pakt dit jaar grootser uit dan ooit, samen met partnerorganisatie FTI Reizen.

Neem een duik in de ballenbak en maak kans op een compleet verzorgde vakantie, fleur je Instagramfeed op bij de Instawall en ontdek de beursdeals. Ook aan de jongste reizigertjes is gedacht met een speciale Kidsroute.

Verruil de duik in het zwembad eens voor een duik in de ballenbak. Bezoekers van de Vakantiebeurs worden uitgedaagd om bij een getoonde vakantie de bijpassende prijs te vinden in een grote ballenbak. Wie als snelste de juiste “deal” binnen de snelste tijd pakt, maakt kans op prijzen, zoals een compleet verzorgde vakantie, een reischeque of een reistrolley.
Wie zijn Instagramfeed lekker wil opfleuren, is aan het goede adres bij de D-reizen stand. Je wijst je favoriete bestemming aan tijdens de shoot en maakt bovendien kans op een reis met FTI naar deze locatie.

De Kidsroute laat kinderen ontdekken hoe cool reizen is. Jonge reislustigen kunnen meedoen aan ‘Raad de Bestemming’ en in de ballenbak op zoek gaan naar de bal met de juiste bestemming. Altijd prijs. De stand van D-Reizen is te vinden op 08.B051.

Over D-reizen

D-reizen is al ruim 50 jaar volgens eigen zeggen ‘de grootste onafhankelijke vakantie-vergelijker van Nederland. Met 150 reisaanbieders onder één dak zorgt D-reizen voor de beste deal voor elke vakantie’. Meer dan 4 miljoen klanten vinden hun weg naar D-reizen voor een zonvakantie, citytrip, verre rondreis of een los vliegticket. D-reizen biedt service & boekingen in 230 reisbureaus, via het gezamenlijke Customer Contact Center in Breda en via de website D-reizen.nl. FTI Reizen is onderdeel van het in Duitsland gevestigde FTI Touristik, de derde grootste touroperator van Europa met al meer dan 35 jaar ervaring. Als all-round touroperator biedt FTI Reizen vakanties aan naar meer dan 120 bestemmingen wereldwijd – van Egypte tot Amerika en van Dubai tot de Malediven. Turkije is en blijft echter de grootste bestemming van FTI.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.