Natuurhuisje beleeft juist top-seizoen

Een natuurhuisje in het bos.
Een van de huisjes van de site Natuurhuisje.nl Foto: PR

Daar waar anderen er vandaag melding van maken dat het aantal vakantiegangers een ‘historisch dieptepunt’ heeft bereikt, kan Natuurhuisje melden dat het goede zaken doet. Nederlanders dompelen zich graag onder in hun eigen natuur. Dat blijkt een prima alternatief voor een buitenlandse reis. Verder vandaag o.a.:

  • Hardlopen op de Waddeneilanden? Dit zijn de mooiste routes
  • Opening mediamuseum Beeld en Geluid Den Haag
  • Nachtbezoek aan het Louvre: nu in de bios

Voorspelling voor het najaar: Genieten van de natuur in eigen land

Natuurhuisje beleeft juist top-seizoen 10
Hier kan je wel van (weg)dromen: Een huisje op het water met een boot er bij. Foto: Ronald van den Heerik

Vakantie vieren in een natuurhuisje was deze zomer een ware hit, met 3x meer boekingen ten opzichte van 2019. Het concept past dan ook perfect binnen de post-corona reistrends: niet ver weg, maar dichtbij; geen drukte, maar rust en ruimte. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 44% van de Nederlanders het liefst in eigen land blijft.

Struinen door uitgestrekte weilanden in Friesland, op ontdekkingstocht door glooiende heuvels in Limburg of lekker bij de openhaard met een boek in de Veluwse bossen? Natuurhuisje.nl heeft volgens eigen zeggen voor elke wens wat wils, van hut tot villa en van boerderij tot tiny house. Stuk voor stuk vakantieadressen om maximaal te genieten van het groen.

Slapen op bijzondere hoogte

De herfst en de winter staan voor de deur, maar dit jaar zitten verre reizen naar tropische oorden er waarschijnlijk niet in. Helemaal goed, want dichterbij huis valt meer dan genoeg te genieten. Slapen op een privé eiland in Overijssel bijvoorbeeld, of in een boomhut verstopt middenin de Friese bossen.

Natuurhuisje.nl biedt een duurzaam alternatief midden in de natuur voor iedereen die er even tussenuit wil. Elke boeking is inclusief een flinke dosis rust en ruimte, of je nu gaat voor de Zeeuwse kust, het Groningse platteland of de Utrechtse heuvelrug. ,,Uitwaaien aan zee, een lange wandeling in een kleurrijk herfstbos of een fikse hike door de duinen: met Natuurhuisje.nl ontdek je misschien wel een geheel nieuwe kant van jezelf. De kant die dol is op buiten zijn, vogels spotten en maar niet uitgepraat raakt over dat hert dat daar net tussen de bomen wegschoot”, zo klinkt de promotie.

Fluitende vogels

Tim van Oerle, oprichter van Natuurhuisje.nl, over zijn bedrijf: “Voor mij is tijd doorbrengen in de natuur essentieel. Even helemaal weg van de drukte, wakker worden met het geluid van fluitende vogels en een wijds uitzicht als je de gordijnen opentrekt. Dat gevoel gun ik iedereen en daarom heb ik samen met mijn broer Natuurhuisje.nl opgericht, een marktplaats voor duurzame accommodaties waar je helemaal opgaat in de omgeving.”

In het kort – nieuwsoverzicht

28 niet-zo-serieuze campingtips
In tegenstelling tot de meeste ‘how to’-video’s, gaat het in bovenstaande clip vrijwel alleen om onzin-suggesties. Op zich wel opmerkelijk hoeveel tijd en moeite ze er in hebben gestoken! 😂
+1

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.