Weekendje weg in een natuurhuisje?

Een huisje in de bossen, eens iets anders? Foto: Natuurhuisje.nl

Een huisje in de bossen, eens iets anders? Foto: Natuurhuisje.nl


Bij de redactie van Elke Dag Vakantie.nl zijn we altijd op zoek naar nieuwe vakantiemogelijkheden. Nu stuitten we op de site natuurhuisje.nl, waar het mogelijk is van die eenzame huisjes in het bos te boeken. Op deze manier wordt verblijf in dit soort huisjes gepromoot: “In een natuurhuisje verblijf je niet op één van de vele grote vakantieparken. Dus géén animatie teams en overdekte zwembaden, maar weg van de massa om heerlijk tot rust te komen en te genieten van alle ruimte om je heen.” Op de site blijkt dat het vooral om huisjes gaat van particulieren die op deze manier in de verhuur gaan. Zoals dit verhaal over een huisje in de bossen bij Garderen: “Het idee van Het Boshuisje is ontstaan vanuit eigen behoefte. Hoe heerlijk we het leven in Amsterdam ook vinden, af en toe willen we de stadse drukte achter ons laten en even de natuur in duiken, struinen door de bossen. Lekker een paar dagen frisse lucht opsnuiven. Geen pretparkachtige omgeving, maar een romantisch plekje, dicht bij de natuur, comfortabel in al zijn eenvoud.” Het huren van dit huisje kost nu voor een lang weekend 295 euro.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.