De barbecue die in je rugzak kan

De barbecue die je in je rugzak mee kunt nemen. Foto: PR

De nieuwe Flatpack Grill & Firepit van UCO is een grill en vuurkorf ineen. Een compacte barbecue die je snel en gemakkelijk opzet, meeneemt en opbergt. Je klapt de Flatpack open en in slechts dertig seconden heb je een stevige en stabiele grill annex vuurkorf voor een gezellige avond in de buitenlucht. Ideaal voor kampeerders, maar ook om te gebruiken in de tuin.

De Flatpack Grill & Firepit is gemaakt van duurzaam roestvrijstaal en wordt geleverd in een stevige, compacte draagtas. Zo neem je de grill overal makkelijk mee naartoe. De Flatpack Grill & Firepit van UCO is verkrijgbaar bij de outdoor speciaalzaak en online. De maten van de grill zijn 34 cm x 25,4 cm x 28 cm. Voldoende groot voor een barbecue van drie tot vijf personen. Adviesverkoopprijs € 59,99. Ga voor meer informatie naar www.uco-gear.nl. Waar we persoonlijk vooral benieuwd naar zijn: Laat zich dit na afloop ook makkelijk schoonmaken? Want daar hoor/zie je nooit wat van in de folders.

Hier kun je de barbecue in actie zien:

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.