Amsterdam Light Festival krijgt personal touch

Het Amsterdam Light Festival. Foto: Elkedagvakantie

Het Amsterdam Light Festival. Foto: Elkedagvakantie


Het Amsterdam Light Festival vindt van donderdag 1 december tot en met zondag 22 januari 2017 plaats: hét festival om vanaf het water te beleven. Rederij Blue Boat Company schakelt voor deze editie, met als thema ‘A view on Amsterdam’, als enige rederij standaard gidsen in. Bezoekers van de Water Colors Cruise komen daardoor alles over de kunstenaars en diens prachtige kunstwerken te weten en kunnen direct vragen stellen.

Lichtkunstenaars vanuit de hele wereld zijn dit jaar uitgedaagd om hun kijk te geven op de Amsterdamse architectuur, toekomst en haar rol op het wereldtoneel. Zo is er een zwevende installatie van 10 meter breed die symbool staat voor de Nederlandse klederdracht en culturele rijkdom van Amsterdam.

Het jaarlijkse lichtfestival krijgt dit jaar dus niet alleen een magische, maar ook een personal touch. De Water Colors Cruise is voor €21,50 p.p. te reserveren via www.blueboat.nl of aan de kassa aan de Stadhouderskade 30 in Amsterdam.

Vertrektijden Water Colors Cruise – Amsterdam Light Festival
Vanaf donderdag 1 december 2016 tot en met zondag 22 januari 2017 varen de rondvaartboten dagelijks om 17:30 uur, 18:00 uur, 19:30 uur en om 20:00 uur. In de weekenden en in de kerstvakantie vertrekken de boten om 18:30 uur, 19:00 uur, 20:30 uur en om 21:00 uur. De boten vertrekken tegenover het Hard Rock Cafe vanaf de Stadhouderskade 30 in Amsterdam. Bij de aan boord aanwezige ober kunnen hapjes en drankjes worden besteld.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.