Nederland gaat in lockdown. Hotels en vakantiehuizen zijn nog wel geopend, maar een bijhorend restaurant moet de deuren gesloten houden. Toch zijn er manieren om erop uit te gaan en jezelf te trakteren op een korte break, terwijl je de coronaregels naleeft. Wat dacht je van je eigen suite met een jacuzzi of privésauna? Reiswebsite Holidayguru.nl zocht de leukste hotels, vakantiehuisjes en Airbnb’s waar je deze winterperiode goed kunt ontspannen.

Een privésauna, eigen zwembad of hottub in je hotelkamer? Juist tijdens de nieuwe lockdown is een beetje extra ontspanning wel op zijn plaats. Eten en drinken moet je zelf verzorgen, maar gelukkig staan restaurants te springen om een heerlijk diner bij je hotelkamer of vakantiehuis te bezorgen. Daarnaast bieden diverse hotels wel een take-away service aan. Kortom, ontspan en ga relaxed 2021 in. 

Een plons in je eigen zwembad
Nu de publieke binnenruimtes gesloten zijn is een bommetje in de Aqua Mundo of een duik in het Tikibad even niet mogelijk. Buiten zwemmen zou een optie zijn, maar met de huidige temperatuur is dat weinig ontspannen. Gelukkig zijn er ook vakantiehuizen met een privézwembad. Overnachten in een luxe bungalow op Landal De Bloemert? Hier tref je je eigen binnenzwembad, whirlpool en sunshower! 

Ontspannen in een privé sauna
Ben jij niet zo’n waterrat en ontspan je liever in je eigen badhuis? Dan is een hotelkamer met privésauna jouw bestemming tijdens de wintermaanden. Zo kan je heerlijk vertoeven in Zuid-West Drenthe met je eigen lodge inclusief outdoor hottub en Finse sauna.

Lekker bubbelen in je kamer
Heb je vooral zin om ongestoord met je vriend of vriendin samen te zijn, dan is een luxe suite met jacuzzi een echte aanrader. Zo kent Valk Exclusief een aantal mooie kamers met een heerlijk bed en luxe jacuzzi om samen in weg te bubbelen. Zoek je een knusser verblijf? Dan is een boomhut met outdoor hottub de plek voor een heerlijke overnachting. 

Geplaatst op 16-12-2020


Dit is een on-geredigeerde versie van het persbericht dat gestuurd is naar [email protected]. Ook reisnieuws of triptips te melden? Stuur het naar hetzelfde adres. Alle recent ontvangen persberichten zijn te vinden op www.elkedagvakantie.nl/persberichten