Caravan door de wasstraat

NB: Er is een geactualiseerde versie van dit onderwerp.
Vanaf heden is www.caravan-wassen.nl online, het eerste landelijke netwerk van professionele wasstraten die het exterieur van caravans en campers reinigen. Ruim zestig wasstraten verspreid over heel Nederland hebben zich aangesloten bij dit netwerk. Op de website staat informatie over de deelnemende wasstraten en het online wassysteem. Daarnaast hebben we ook een actueel overzicht van caravan wasstraten in Nederland gemaakt. Kijk hier voor meer informatie over wasstraten voor caravans in Nederland.

Steeds vaker verbieden gemeenten het wassen van recreatievoertuigen voor het huis vanwege vervuilende afvalstoffen die in de riolering terecht kunnen komen. Een goede wasbeurt van een caravan kost bovendien veel tijd en moeite. Gewone wasstraten bieden ook geen uitkomst: deze zijn vrijwel altijd te klein. Het laten wassen van een caravan of camper bij een professionele wasstraat die groot genoeg is én over de juiste apparatuur beschikt, biedt dus veel voordelen.

Op www.caravan-wassen.nl koopt de caravanbezitter één of meerdere wasprogramma’s in. De prijzen beginnen al vanaf €28,50 per wasbeurt. Vervolgens wordt per sms of e-mail een unieke code toegestuurd waarmee de caravanbezitter incheckt bij de balie van één van de aangesloten caravanwasstraten. De specificaties van het gekozen wasprogramma worden herkend uit de code en het voertuig wordt meteen professioneel gewassen.

www.caravan-wassen.nl is onderdeel van Allesvoorjetruck BV en biedt het eerste en enige landelijk dekkende netwerk van truckwasstraten in Nederland.

Reacties

  1. Geert Peters
  2. chris
  3. wim beunis
  4. theo
  5. Henk Freen
  6. Niels
  7. Van arnhem

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.