Hele zomer sloep huren

Hele zomer sloep huren 8

Vorstelijk varen in een sloep.


Wie nu het water op gaat weet: De trend is sloep varen. Lekker na het werk, op een vrije dag of in het weekend even de het water op voor het ultieme vakantiegevoel. Niet iedereen kan dat echter betalen, want zo’n sloep kost nieuw al gauw net zo veel als een flinke luxe auto.

Jachthaven Winkeloord aan de Vinkeveense plassen heeft daar nu wat op bedacht. Naast het zeilabonnement biedt Winkeloord nu ook sloepabonnementen. Een heel seizoen varen kost dan 1.795 euro. Het lijkt veel geld, maar wat voor tijd en geld kost een eigen sloep? Nu geen gedoe met aanschaf, onderhoud en kosten ligplaats en verzekering. En men is niet gebonden is aan één thuishaven, want het abonnement is geldig op zeven locaties in Nederland zoals onder andere Loosdrecht en de Kaag.

Het zeilabonnement voor de poly-valk is dit jaar uitgebreid met groeps/gezinsabonnement vanaf 395 euro voor een seizoen zeilen. Met het zeilabonnement kan men op acht locaties in Nederland zeilen. Bij Winkeloord kan men echter ook terecht voor losse verhuur van de sloepen en kano’s en valken.

Samen met restaurant Paviljoen Eiland Eén, met terras aan de plas, verzorgt Winkeloord ook bedrijfsuitjes op de Vinkeveense Plassen. Hierbij kan men denken aan platbodem zeilen, Sailgame en Sloepengame (met gps en mobiel) en nieuw: de Battle of Vinkeveen (een actief spel met vragen en opdrachten in sloepen en op de eilanden). Er zijn groepsuitjes voor 20 tot 120 personen.

Winkeloord is meer dan jachthaven en bootverhuur: men kan er ook kamperen met tent of caravan op plekken aan het water. Het is de enige echte camping aan de plas. Jachthaven Winkeloord, Winkeldijk 20a, 3645 AP Vinkeveen, telefoon 0294-281426. Meer informatie: www.winkeloord.nl

Hele zomer sloep huren 9

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.