200 km schaatsen in polder

200 km schaatsen in polder 9
Jochem Uytdenhaage geeft dit weekend het startschot van de eerste Struik schaatstoertocht op FlevOnice. De toertocht start om 8.30 uur en duurt tot uiterlijk 20.30 uur. Iedereen kan deelnemen en zelf een afstand kiezen van 5 tot 200 kilometer. De inschrijvingen lopen reeds en online inschrijven is nog tot en met donderdag 8 december a.s. mogelijk. Bij online inschrijven mogen de deelnemers gratis een introduce meenemen. De formule van de toertochten is volgens de organisatie een groot succes, met als resultaat een groot aantal deelnemers en ‘pure schaatsnostalgie’ op FlevOnice. Ook dit jaar vinden meerdere schaatstoertochten plaats op FlevOnice: 10 december 2011 – Struik schaatstoertocht, 16 december 2011 – 112 schaatstoertocht, 7 januari 2012 – Free-skate Jubileum schaatstoertocht en 18 februari 2012 – Weissensee schaatstoertocht. Meer informatie: www.flevonice.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.