Dagje uit: Mariniers leggen obstacle run aan in de polder

Een rivier oversteken bij een survival run. Foto: Elkedagvakantie

Wie wel zin heeft in een sportief uitje kan op 5 oktober 2019 terecht bij Netl in de Noordoostpolder bij Kraggenburg. ,,De uitdaging is simpel. Jouw missie is om de eindstreep te halen van deze Obstacle Run opgezet door mariniers. Waarom zou je meedoen? Omdat je ervan houdt om fysiek tot het gaatje te gaan en omdat geen obstakel jou kan tegenhouden. Test jouw kracht, behendigheid, uithoudingsvermogen en teamspirit. Want mariniers laten nooit iemand achter. Je mag je stukbijten op monkeybars, touwnetten, gladde muren en vele andere obstakels”, zo schrijven de organisatoren over het evenement.

  • Alle opbrengsten van Mission M.I.A. gaan naar de palliatieve zorg van kankerpatiënten.
  • Deelname aan 8 of 15 km Obstacle Run
  • Kidsrun van 1 of 3,5 km
  • Finisher T-shirt voor iedere deelnemer
  • Ben je een doorgewinterde lone ranger of wedstrijdloper? Dan pak je deze uitdaging natuurlijk solo aan. Heb je iets minder of helemaal geen ervaring met obstacle runs dan is het slim dit varkentje in teamverband te wassen. Een unieke kans om jouw vrienden of collega’s eens lekker door het slijk te zien gaan, terwijl je elkaar over de hindernissen helpt.

Aanmelden kan op https://missionmia.nl/ Het is ook mogelijk om dat weekend te overnachten op Netl. Dat kan op een kampeerplek, accommodatie of in het groepshotel.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.