Tent, luchtbed en slaapzak in 1. Kan dat?

De Rhinowolf: tent, slaapmat en slaapzak ineen

Soms ziet een idee er ’to good to be true’ uit. Dat hebben we ook een beetje bij de crowdfunding actie van Rhinowolf. Het idee is zondermeer leuk, maar kun je voor 199 euro een goede tent, slaapmat en slaapzak maken?

De mogelijkheden die Rhinowolf biedt zal vooral voor festivalgangers een uitkomst zijn: De 3 benodigdheden die je mee moet nemen zitten veel compacter in een rugzak. Je krijgt een smalle 1 persoonstent, waarin in de bodem een opblaasbare mat én een slaapzak verwerkt zitten. Een aardigheidje is dat je meerdere van deze tenten aan elkaar kunt koppelen, zodat je op en duur een giga-tent-tunnel kunt krijgen, waarbij je naar nummer 30 achterin de rij kunt zwaaien. Da’s dan natuurlijk helemaal leuk als je naar een festival gaat!

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.