App wijst de weg op Schiphol


Voelt u zich ook wel eens overweldigd door de ruimte en alle gangen en sluizen als u op Schiphol bent? Voor een volgende reis hoeft dat niet meer. Er is nu een app, die u als een persoonlijke begeleider bij de hand neemt en u de weg wijst door het vliegveldcomplex. Alle vertragingen worden ook in deze gratis app gemeld, zodat u niet meer voortdurend naar de grote borden hoeft te turen. De redactie van Appfish is lovend over de app en schrijft:

Een handige feature van de app is het plannen van je reis vanaf het moment dat je de voordeur achter je dichttrekt tot aan het moment dat je opstijgt van de landingsbaan. Je kunt op meerdere manieren je vlucht vinden waarna je stap voor stap te zien krijgt welke stappen je moet ondergaan voordat je weg vliegt naar de zon. Van de treinreis via de paspoort-controle naar het boarden bij de juiste gate, overal is aan gedacht. Wanneer je je registreerd bij Schiphol kun je zelfs push-berichten aanzetten, zodat je niet de tijd vergeet als je druk aan het tax-free shoppen bent.

De Schiphol-app is hier te downloaden.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.