Welkom in verkeerstoren Schiphol


Weer iets waar we trots op kunnen zijn: Wist u dat de verkeerstoren van Schiphol de hoogste van de wereld is? En dat ze van daaruit het vliegverkeer in een straal van 15 kilometer rond de Nederlandse luchthaven in de gaten kunnen houden? De toren is ruim 100 meter hoog (Scholieren opgelet: Dit is gouden werkstukmateriaal!). Vanuit de toren wordt bepaald welke vliegtuigen waar mogen landen en wie mag opstijgen. Een verantwoordelijke baan. Dankzij Elke Dag Vakantie kunt u nu even binnenkijken en over de schouders van de luchtverkeersleiders weer een groep bevoorrechte Nederlanders naar de Spaanse zon zien vertrekken.

Reacties

  1. Harmen
  2. Sander
  3. Peter
  4. Sander

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.