Wat doe jij met je vakantiefoto’s?


Heb jij ook zoveel foto’s gemaakt tijdens je vakantie, maar staan ze nog steeds op de computer? Dan wordt het hoog tijd daar iets mee te doen. Je hebt al die foto’s niet voor niets gemaakt, toch? Door ze te verzamelen in een mooi fotoboek heb je voor altijd een prachtig aandenken aan je vakantie. Bovendien is het veel leuker en gemakkelijker om je foto’s op deze manier te delen met vrienden en familie.

Een fotoboek maken is ook nog eens heel leuk om te doen. Tijdens het maken beleef je niet alleen de vakantie opnieuw, maar je kunt er ook je creativiteit in kwijt. De mooiste fotoboeken maak je heel eenvoudig met de gratis software van CEWE FOTOBOEK. Dankzij de handige fotoboek-assistent vul je het fotoboek razendsnel met al je geselecteerde foto’s en vervolgens kun je elke pagina apart bewerken. Voeg bijvoorbeeld teksten, mooie achtergronden of cliparts toe voor een zo compleet mogelijke beleving. Vul je het fotoboek liever handmatig? Ook dat kan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het CEWE FOTOBOEK is niet voor niets door de Consumentenbond bestempeld als beste fotoboek. Allereerst vanwege de gebruiksvriendelijke software die uitblinkt in mogelijkheden en gebruiksgemak, maar ook vanwege de mooie boek- en afdrukkwaliteit mag dit fotoboek het predicaat ‘Beste uit de test’ dragen.

Voor wie wel wat hulp of inspiratie kan gebruiken bij het maken van een fotoboek organiseert CEWE FOTOBOEK regelmatig gratis, interactieve webworkshops. Zowel beginnelingen als ervaren fotoboekmakers kunnen hier terecht voor een workshop op hun niveau. Wil je nu alvast beginnen, maar weet je niet goed hoe? Met de instructievideo’s leer je snel hoe je de mooiste fotoboeken zelf maakt. Veel plezier met het maken van je fotoboek!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.