Een mummy slaapzak met glow-in-the-dark ritssluiting

Een mummy slaapzak met glow-in-the-dark ritssluiting 9

De Nomad Pegasus slaapzak. Foto: PR


Het Nederlandse outdoormerk Nomad heeft een nieuw soort vulling ontwikkeld voor slaapzakken. Het is een mix van diervriendelijk eendendons en kunstvezel. Het heet 3D-Polardown en is superzacht, soepel en duurzaam. Het dons is waterafstotend behandeld, zodat het samen met de kunstvezel beschikt over optimaal isolerende eigenschappen, ook onder vochtige omstandigheden.

De nieuwe mummieslaapzak Nomad Pegasus 340 is gevuld met deze vulling en heeft daardoor een minimaal pakvolume en gewicht. De Pegasus weegt 675 gram en meet, verpakt in een compressiefoedraal, slechts 25 x 15 cm (formaat keukenrol) waardoor je de slaapzak overal makkelijk mee naartoe neemt.

Warmte

De temperatuur speelt natuurlijk ook een grote rol bij het gevoel van comfort. De comforttemperatuur van de Pegasus 340 ligt voor mannen op +0°C en voor vrouwen op +5°C. De donskamers rond de borst en de voeten zijn extra gevuld voor plaatselijk meer warmte.

Glow-in-the-dark

Het voeteneinde van de mummieslaapzak heeft een trapeziumvorm waardoor je voeten veel ruimte hebben. In dit gedeelte is ook een ritsje aangebracht om het foedraaltje op te bergen. Dit zorgt gelijk voor meer isolatie bij de voeten. De glow-in-the-dark ritstrekkers van de slaapzak zijn altijd zichtbaar.

Informatie

De mummieslaapzak Nomad Pegasus 340 is verkrijgbaar bij de outdoorspeciaalzaak en via webshops. Consumentenadviesprijs € 199,99.

Gewicht: 675 gram. Pakvolume 25 x 15 cm. Binnentijk: 100% polyester. Vulling: 70% gecertificeerd eendendons, 30% polyester (3D Polardown). Breedte: bij de voet 30 cm, rond de borst 70 cm. Kijk voor meer informatie op www.nomad.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.