Renault en Fiat presenteren: strandauto’s. Zie je jezelf al?

Wie denkt dat strandauto’s alleen iets is uit de jaren dat Louis de Funès en Brigitte Bardot er nog langs de kust mee reden, die heeft het mis. Deze zomer presenteerden Renault en Fiat nieuwe strandauto’s. Het gaat om de Renault e-Plein Air en de Fiat 500 Jolly Icon-e, uiteraard elektrische auto’s.

Mooiste strandauto

Voor de redactie van Autovisie was deze geboorte aanleiding om een overzicht te maken van de mooiste strandauto’s. Welke zou jij kiezen om mee naar het strand te gaan? Een van deze twee nieuwe, of toch liever een classic? En als je er dan mee langs de Amalfi-kust mag rijden, zoals het paar hier onder, dan is de vakantie compleet!

Fiat 500 Jolly Icon-e

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.