Met dit krukje is een stranddag makkelijk vol te houden

Een krukje dat in veel kleuren beschikbaar is en handig is voor het strand. Foto: PR


De Y-Ply relax krukjes en BE Cool koeltassen zijn gemaakt met 1 doel: een welverdiende dagje strand nog fijner maken.

  • Steun voor je hoofd zodat je makkelijker kunt lezen.
  • Een krukje voor hoofd of benen, maar ook om op te zitten.
  • Adviesprijs: onder 25 euro.

De Y-Ply geeft je hoofd of rug precies de extra steun die je nodig hebt om comfortabel te lezen of te liggen. De inklapbare Y-Ply is licht, multifunctioneel en past in iedere strandtas. Over tassen gesproken: de stijlvolle koeltassen van BE Cool voor eten, champagne én make-up houden alles letterlijk en figuurlijk heerlijk cool.

Y-Ply relax krukje

Het is in elkaar gevouwen niet groter dan een magazine, weegt 540 gram en is multifunctioneel: de Y-Ply. Of je nu wilt lezen, even van de zon wilt genieten, erop wilt zitten, je hoofd erop wilt laten rusten of je benen omhoog wilt leggen, het kan allemaal. Het Y-ply krukje is verstelbaar zodat het iedere positie aangenaam maakt en het iedereen past. De Y-Ply is verkrijgbaar in verschillende zonnige kleuren en heeft een adviesprijs van € 24,95.

Voor onderweg een van dit mini-koeltasje voor make-up en medicijnen

Elegant, praktisch en sterk: BE Cool lanceert deze zomer een nieuwe lijn koeltassen die de perfecte balans vormen tussen ingetogen chic en praktisch. De warmgroene City koeltas is verkrijgbaar met een zeeblauw (City Island Paradise) of een zandkleurig accent (City Hazelnut) in drie formaten vanaf € 47,95. Inhoud: 10, 17,5 of 28 liter.

Make-up & medicijnen

Houd je hoofd koel met behulp van dit mini-koeltasje voor make-up en medicijnen. Ideaal voor het strand maar ook een uitkomst bij lange reizen in auto of vliegtuig. Verkrijgbaar in zilver, goud vanaf € 17,95, in zilver met rode details vanaf € 11,95.

Coole bubbels & bites

Aan het einde van een relaxte stranddag een heerlijk koel glaasje bubbels en bites? Daar heeft BE Cool meerdere oplossingen voor. De BE Cool champagnekoelers in zilver en goud houden een fles uren gekoeld. Nieuw is de zilveren koeltas met twee afneembare flessenhouders die je met klittenband aan de zijkant bevestigt. Wil je drankjes én hapjes in een tas koelen dan zijn de ruime rosekleurige koeltassen handig. De BE Cool Champagne koelers zijn verkrijgbaar vanaf € 21,95. De zilveren koeltas met flessenhouders heeft een adviesprijs van € 69,95. De BE Cool rosekleurige tassen zijn in drie formaten te koop vanaf € 47,95 (inhoud 10 liter). Meer informatie over verkooppunten.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.