Logeren bij Jan des Bouvrie

De door Jan des Bouvrie ontworpen vakantievilla.

De door Jan des Bouvrie ontworpen vakantievilla.


Het is binnenkort mogelijk te overnachten in creaties van ontwerper Jan des Bouvrie. Speelse lijnen, veel lichtinval en moderne grijstinten, dat zijn kenmerken van de nieuwe wellness-villa’s van de designer in het Belgische Zutendaal. Ze zijn voorzien van een luxe wellness met jacuzzi, vierpersoonssauna en stoomdouchecabine. De villa’s zijn gelegen in de bosrijke omgeving van de Hoge Kempen, vlakbij Maastricht. Vanaf 1 juli 2013 zijn ze gereed voor verhuur.

Narvik HomeParcs heeft haar vakantiepark Mooi Zutendaal

Jan des Bouvrie in een van de woningen.

Jan des Bouvrie in een van de woningen.

hiermee een flinke impuls gegeven. In samenwerking met Jan des Bouvrie worden in totaal 21 luxe vakantievilla’s en –bungalows gerealiseerd. Hiervan zijn er reeds 15 verkocht. De Nederlandse designer tekent voor de architectuur. Zijn partner, binnenhuisarchitecte Monique des Bouvrie is samen met Blom Interieurconcepten verantwoordelijk voor het interieurontwerp.

De eigenaren van Narvik HomeParcs, John van der Linden en Bart van der Valk, zijn enorm verheugd over het eindresultaat. ‘De samenwerking met Jan en Monique des Bouvrie is een mijlpaal voor het toerisme in Zutendaal en de Belgische provincie Limburg. Het park in Zutendaal is sinds 2005 getransformeerd van eenvoudige camping tot luxueus viersterrenvakantiepark met 200 accommodaties. De nieuwe vakantiewoningen worden zowel te huur als te koop aangeboden’, aldus John van der Linden.

Kopen en verhuren
Wie een vakantiewoning koopt, heeft een aantal mogelijkheden om het te laten renderen. Ten eerste kan het huis het hele jaar worden verhuurd met uitzondering van drie weken eigen gebruik. De koper ontvangt dan de eerste tien jaar een gegarandeerd rendement van 6,2 %. Ten tweede ontvangt de koper bij een flexibel rendement de daadwerkelijk gerealiseerde huuropbrengst. De koper kan er ook voor kiezen om de vakantiewoning 100% zelf recreatief te gebruiken.

Momenteel bezit Trias, onder de naam Narvik HomeParcs, drie vakantieparken: Mooi Zutendaal (Zutendaal, België), Heelderpeel (Maasgouw, Nederland) en Bergse Zand (Bergen op Zoom, Nederland). In Zutendaal staan op dit moment 150 Narvik-vakantieverblijven, gerealiseerd volgens de Scandinavische logbouwmethode. Deze duurzame en ecologische bouwwijze wordt in het hele park toegepast.

Hier is het park te vinden:

Grotere kaart weergeven

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.