We hebben gewonnen!

Hanneke en Sander Lindenburg met hun Travvie-award.

Hanneke en Sander Lindenburg met hun Travvie-award.


Elke Dag Vakantie.nl heeft een Travvie gewonnen in de categorie ‘weblog’. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt door de site Stedentripper.com: “Uit een lijst met 130 genomineerde websites hebben de bezoekers van StedenTripper.com de 33 meest informatieve, meest inspirerende, meest onderscheidende en/ of meest gebruiksvriendelijke websites gekozen. De vakjury, bestaande uit Kees Verplanke (hoofdredacteur Consumentenbond Reisgids), Martin van Kranenburg (TravelNext) en website-usability expert Karl Gilis, bepaalde daarna de uiteindelijke volgorde van de top drie.”

In de categorie weblog is Elke Dag Vakantie.nl als beste uit de bus gekomen. Onze hartelijke dank daarvoor! Hier staat de volledige uitslag. De winnaars waren al een tijdje bekend en ook wij hadden onze onderscheiding reeds met de post thuis gekregen, maar, zoals dat gaat bij reizigers, de makers van dit weblog waren (o.a. door een trip naar Duitsland door Hanneke) de laatste tijd niet bij elkaar. En zo’n prijs moet je samen vieren, want we hebben hem ook samen verdiend. Nu is dat gelukt. Dank Stedentripper (en Wiep Knol van die site), dank publiek en…proost! Op naar meer mooie reizen én verhalen.

One Response

  1. Tony

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.