Met je eigen auto naar China!

Onderweg op de zijderoute. Foto: Common Creative

Onderweg op de zijderoute. Foto: Common Creative


Recentelijk een financieel meevallertje gehad of sowieso goed in de slappe was? Dan is dit een trip om te ondernemen voor iedereen die ‘de reis van zijn leven’ wil maken. Trophyjourneys heeft nu een reis ontwikkeld waarmee je met je eigen auto de historische zijderoute kunt volgen en van Nederland naar China reist. Kost wel 12.000 euro per deelnemer en dan hebben we het nog niet over de benzine onderweg…

De reis duurt maar liefst 58 dagen en begint op 28 juni 2014 en duurt dus tot 24 augustus van dat jaar. De totale afstand is 17.000 km (mijn diesel-auto rijdt 1 op 11, bij een prijs van 1,39 euro per liter dus een extra kostenpost van ruim 2000 euro aan brandstof). Tijdens de reis doorkruis je 13 landen. Je hebt onderweg steun van je medereizigers en er gaat een Nederlandse reisbegeleider mee. Eenmaal aangekomen in China wordt je auto ingescheept en gaat zo weer terug naar huis, terwijl jij het vliegtuig neemt. Voor belangstellenden wordt op 9 november (en nog een paar keer daarna) een informatiebijeenkomst gehouden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.