Center Parcs gaat naar China

Zwemmen in een Center Parcs zwembad.

Zwemmen in een Center Parcs zwembad.


Center Parcs heeft met zijn dochteronderneming Pierre & Vacances een overeenkomst gesloten over de bouw van vakantievoorzieningen in China. Dat blijkt uit een bericht van persbureau Reuters. De overeenkomst is aangegaan met ontwikkelaar Beijing Capital Land. Het zou bij de overeenkomst gaan om vakantieparken op meerdere bestemmingen, zoals in de buurt van Shanghai en Beijing.

Het gaat om op de Center Parcs-formule gebaseerde parken, zo blijkt uit de donderdag uitgegeven verklaring van het in Frankrijk gevestigde Pierre & Vacances. Met de bouw wordt volgens het bedrijf tegemoet gekomen aan de ‘toenemende vraag naar plaatselijk toerisme in grote Chinese steden’. Er zijn geen mededelingen gedaan over de omvang van de investering.

Center Parcs – Wikipedia

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.