Philips-museum had succesvol jaar

Veel nostalgie in het museum.

Veel nostalgie in het museum.


Museumdirectrice Olga Coolen van het Philips museum in Eindhoven is tevreden over het eerste jaar. Vanaf de opening op 5 april 2013 brachten circa 42.000 belangstellenden een bezoek aan het museum.

“Bezoekers vinden het een mooi, modern vormgegeven museum en een culturele verrijking van Eindhoven. Mensen komen met hun ouders of hun kinderen. Het is een groot compliment van het publiek om drie generaties tegelijk in het museum te zien”, aldus Coolen op Dichtbij.nl

De tijdelijke tentoonstelling om de vijftigste verjaardag van het cassettebandje te vieren wordt vanwege de grote belangstelling verlengd tot 1 maart 2014. In 2014 staat het Philips museum voornamelijk in het teken van ‘100 jaar Philips Research’. De aftrap is zondag 26 januari als directeur Dirk van Delft van Museum Boerhaave een presentatie geeft over het boek ‘Philips Research: 100 jaar uitvindingen die ertoe doen’.

Eerder maakte Elkedagvakantie.nl deze reportage over het museum:

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.